Alla inlägg den 7 mars 2011

Äntligen måndag! Härligt att vara tillbaka i skolan.

Vi började morgonen med ett upprop och så sjöng vi givetvis för Marcus som fyllde år den 6:e mars. Vi hurrade 9 gånger för honom.

  

Efter det lästränade några med Katrin och Emily och några fick lära sig lite om djur på engelska. Vi fick bland annat reda på att en elefant heter an elephant på engelska. Här kan ni se klippet igen:


















Efter rasten gjorde alla eleverna ett läsförståelsetest. Vi har övat mycket på läsförståelse och hoppas på goda resultat. När man var färdig med testet fick man jobba med matte och bygga tal med hjälp av talblocken.

Efter lunch var det dags att räkna alla ljuskoppar som vi samlat på oss under veckorna. Innan vi började räkna hade vi hela 33.600 ljuskoppar. Wow! Men nu är vi uppe i ännu mer. Vi har 36.652 ljuskoppar! Vi har aldrig sett så många ljuskoppar förut.

  

Efter att vi hade räknat färdigt hade vi elevråd. Nea var ordförande och Emilie var sekreterare. Vi gick igenom förra veckans protokoll och gick igenom veckans nya frågor. Vi gjorde även en kartlägging över skolgården och var det sker flest bråk och varför.

När klubban hade avslutat elevernas råd var det dags för elevens val. Några av tjejerna visade upp fantastiska danser.

Det var allt för idag! Ha en fortsatt trevlig dag!





Ovido - Quiz & Flashcards